Algemene Voorwaarden

Bedrijfsgegevens:

Sweet Flow (onderdeel van Beautysalon Delightful)
te Raalte
sweetflowshop@gmail.com
KvK-nummer: 50147382
BTW-identificatienummer: NL036650420B01


Artikel 1 - Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen Sweet Flow en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met Sweet Flow, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken indien Sweet Flow hier schriftelijk mee heeft ingestemd.

Met overeenkomst wordt in dit geval bedoeld het plaatsen van een bestelling, het ingaan op een aanbieding, het aanvragen van een offerte etc.

Artikel 2 | Prijs en product

Alle producten op Sweet Flow zijn met zorg en liefde handgemaakt en nauwkeurig op de site beschreven. Indien hier onduidelijkheden over zijn, kun je contact opnemen met Sweet Flow. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. Binnen Nederland berekenen wij €2,95 (brievenbuspost) ( bestellingen boven €30,00 worden gratis verzonden) en buiten Nederland, maar wel binnen de EU €4,95 (brievenbuspost). Sweet Flow is te allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan te brengen. Typefouten onder voorbehoud.

Artikel 3 | Garantie

Alle artikelen die verkocht worden op Sweet Flow zijn voor een groot deel handgemaakt en van goede kwaliteit. De garantieperiode bedraagt 1 maand na de orderdatum (sieraden). De producten op de site zijn zo grondig mogelijk beschreven. Indien zich problemen voordoen met de door uw bestelde producten, kun je contact opnemen met Sweet Flow.

Artikel 4 | Levering

Bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost. De levertijd hangt af van de snelheid van de post, maar na de betaling van uw bestelling wordt uw bestelling binnen één tot drie werkdagen verzonden. Sweet Flow is niet verantwoordelijkheid voor schade en/of het wegraken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich voordoet, neem dan wel even contact op met Sweet Flow.

Artikel 5 | Betaling

Op Sweet Flow kan worden betaald door middel van Ideal en Vooraf Overmaken. Na ontvangst van de betaling wordt je product binnen 1 - 3 werkdagen verzonden. Een bestelling dient te worden betaald binnen 7 werkdagen, daarna wordt de bestelling geannuleerd.

Artikel 6 | Klachten

Indien er klachten zijn kun je altijd contact opnemen met Sweet Flow. Er zal dan altijd worden gezocht naar een passende oplossing voor je probleem.

Artikel 7 | Annuleren en retourneren

Je kunt je bestelling retourneren door middel van het sturen van een mail naar Sweet Flow o.v.v. Retour. Je hebt het recht om je bestelling binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren, indien je ontevreden bent. Let wel dat de verzendkosten dan voor je eigen rekening zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product. Als het product niet goed wordt geretourneerd, kan Sweet Flow de kosten van dit product niet vergoeden. De producten die persoonlijk voor de klant wordt gemaakt kunnen niet retour gezonden worden. Kijk bij Artikel 6, voor als je klachten hebt over het product.

Sweet Flow is te allen tijde gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2018 Sweet Flow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel