Retourneren:

Stappenplan om je bestelling te retourneren:

-- Stuur een mailtje naar sweetflowshop@gmail.com met daarin de reden, om welke producten het gaat, het ordernummer en je gegevens. Doe dit binnen 5 werkdagen nadat je de bestelling ontvangen hebt.

-- Verstuur je retouren aan ons:

SweetFlow 

ovv. Retour

Reiger 77

8103 AN Raalte

Het retourartikel moet binnen 7 werkdagen na aflevering in originele verpakking aan ons teruggestuurd worden. Natuurlijk ongedragen en zonder beschadigingen. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant en is op eigen risico van de klant.

-- Wanneer wij de bestelling zonder beschadigingen en in originele verpakking terug hebben gekregen, storten wij het geld zo snel mogelijk terug op de rekening van de klant. Let op; dit bedrag is excl. verzendkosten!

 

 Garantie:

Op al onze producten zit standaard een garantie van 1 maand. Mocht er in deze tijd een sieraad of een ander product kapot gaan dan kan het teruggestuurd worden voor reparatie. Meld dit van te voren d.m.v een mailtje.

De garantie is niet van toepassing op:

-- Slijtage en/of beschadiging door niet goed gebruik van de sieraden of andere producten.

-- Verkleuring of beschadiging van koord en kralen.

-- Beschadiging van het sieraad of een ander product doordat het gevallen is.

Neem contact op met Sweet Flow door middel van een mailtje en wij kijken of de reparatie uitgevoerd dient te worden. Reparatiekosten zijn gratis, de verzendkosten zijn voor de klant.

 

© 2014 - 2024 Sweet Flow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel