per pagina
    1 - 16 van 18 resultaten
  • 1
  • 2

ARMBANDJES MET INITIAAL 

Leuke armbandjes met de eerste letter van jouw naam of de naam van een dierbare. We hebben veel leuke initiaal armbandjes in het assortiment. Van rustige kleuren tot felle, zomerse tinten. Je kunt alle kanten op met onze initiaal armbandjes. 

TOEVOEGEN INITIAAL ARMBANDJE

Naast het initiaal kun je natuurlijk ook leuke andere kralen toevoeging, denk bijvoorbeeld aan een gouden of zilveren hartjes kraal.. Of een mooie bedel met een maantje of hartje. Ook kun je bij veel initiaal armbandjes kiezen voor gouden of zilveren afwerking!
Kies er een mooie kaart bij (of niet), en je hebt een prachtig cadeautje voor je vriendin die net bevallen is, of je buurmeisje die haar zwemdiploma heeft gehaald! Liever een naamarmbandje met de hele naam? Dat kan natuurlijk ook! We hebben heel veel hippe armbandjes met koord of met elastiek. 

LEVERTIJD INITIAAL ARMBANDJE 

De initiaal armbandjes worden gemaakt nadat je de bestelling hebt geplaatst dus daarom is levertijd van de initiaal armbandjes: 1 tot 3 werkdagen. De bestellingen worden op maandag en op donderdag verzonden.
Wil je een armbandje bestellen maar zie je jouw variant er niet bij? Mail ons dan! 
Ook te bestellen in grote hoeveelheid, bijvoorbeeld als relatiegeschenkje.

© 2014 - 2024 Sweet Flow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel